Vlees kopen Oisterwijk

Goed vlees kopen kan een lastig verhaal zijn als je niet weet waar je zoeken moet. De supermarkt is namelijk niet je van het als je een slagerij gewend bent. Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig vlees in Oisterwijk ben je bij La Cucina aan het juiste adres. Een lokale slager die al jaren bekend staat om kwaliteitsproducten, zo willen wij onszelf graag omschrijven. Bij ons kun je voor een ruim assortiment aan vleesproducten terecht. Van rund- tot varkensvlees en van kip tot lam. Bij La Cucina hebben we het allemaal voor u klaar liggen!

De juiste partners

Het vinden van de juiste partners is meer dan het halve werk als je op zoek bent naar een goede bron van vlees. Lokale boeren en leveranciers spelen bij ons een belangrijke rol in dit proces. Doordat zij de kwaliteit hoog houden kunnen wij onze klanten dat ook bieden. Al ons vlees wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, malsheid en smaak. Zo weten wij precies wat we verkopen en zo kunnen wij u ook het beste adviseren in uw keuze. Loop gerust onze winkel eens binnen en ervaar de kwaliteit van onze producten met eigen ogen.

Huisgemaakte producten

Naast een geweldig inkoopnetwerk met een uitzonderlijk hoge kwaliteit producten, maken wij ook nog onze eigen producten. Deze zijn, net als de rest, vol van smaak. Heeft u trek in een vers belegd broodje? Loop gerust een binnen en maak kennis met de smaken van La Cucina. Alles wordt uiteraard vers voor u bereid met de beste producten die wij kunnen vinden.

Ook bij u thuis

Doordat er steeds meer vraag komt naar onze producten hebben wij besloten dat we ook BBQ, Gourmet en tapas gerechten bij u thuis kunnen serveren. Bekijk ons assortiment en maak kennis met de verschillende opties die La Cucina voor u heeft samengesteld. Zo kunt u steeds weer genieten, samen met uw familie en vrienden. Combineer het met een van onze geweldige wijnen en dat staat garant voor een heerlijke avond!

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

adres

Gemullehoekenweg 5 Oisterwijk, 5061 MA Nederland

Neem contact op

info@lacucinaoisterwijk.nl (013) 521 34 92