Slagerij Oisterwijk

Ben je op zoek naar kwaliteitsvlees in Oisterwijk? Zoek niet verder dan onze slagerij! La Cucina is gepassioneerd over het leveren van de beste vleesproducten aan iedereen die onze slagerij bezoekt. Hierom zijn wij inmiddels een van de meest populaire slagerijen in de regio. Naast een breed scala aan vleesproducten, waaronder rundvlees, varkensvlees, gevogelte en lamsvlees hebben wij ook uitgebreide BBQ pakketten. Zo kan u van onze kwaliteit genieten, maar dan thuis van de BBQ.

Het beste vlees

Elk product wordt bij La Cucina zorgvuldig geselecteerd voordat we het aan u durven te presenteren. Alles moet in perfecte staat zijn want voor minder doen wij het simpelweg niet. Om deze kwaliteit zo hoog te houden werken we samen met lokale boeren en veehouderijen om zo het beste vlees van een goede bron te halen. Of u nu op zoekt bent naar een heerlijke steak, sappige kip of mooie hamburgers voor op de BBQ of bakplaat. Bij onze slagerij helpen we u aan het beste vlees wat u kan vinden in Oisterwijk en omstreken.

Meer dan een winkel

Naast een geweldige slagerij kan La Cucina in Oisterwijk nog veel meer voor u betekenen. Zo bestaat onze winkel uit een mooi assortiment aan allerlei soorten lekkernijen. Wijnen voor bij ons geweldige vlees, tapas gerechten voor als u bezoek krijgt op een zonnige zaterdag middag en zelfs royaal belegde broodjes. La Cucina is van alle markten thuis om u een heerlijke ervaring te bezorgen. Onze medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en staan altijd voor u klaar bij het kiezen van van het juiste vlees voor uw gerecht. We leren graag uw voorkeuren kennen zodat we u optimaal kunnen adviseren in uw keuze.

Een kwaliteit slager

Als u nu op zoek bent naar een slagerij in Oisterwijk die kwaliteit, service en passie voorop stelt. Dan bent u bij La Cucina aan het juiste adres. We nodigen u uit om onze winkel te bezoeken en onze gerechten te proeven. We weten zeker dat u naderhand niks anders meer wilt. Voor vragen over onze producten, onze BBQ service, onze borrelplanken of onze belegde broodjes neemt u gemakkelijk contact op via de onderstaande gegevens.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

adres

Gemullehoekenweg 5 Oisterwijk, 5061 MA Nederland

Neem contact op

info@lacucinaoisterwijk.nl (013) 521 34 92