Delicatessen winkel oisterwijk

La Cucina is meer dan een slagerij in Oisterwijk. Onze winkel staat bomvol delicatessen uit de streek. Hierom kunt u voor veel meer bij ons te recht dan alleen vlees. Denk bijvoorbeeld aan wijnen, complete borrelplanken, mooie binnen- en buitenlandse kazen en alles wat daaraan complimenteus is. Om ervoor te zorgen dat uw ervaring bij ons zo goed mogelijk is helpt ons deskundig team u graag verder.

Meer dan alleen vlees

Dat wij de perfecte partner zijn op het gebied van het beste vlees, de compleetste BBQ pakketten en de lekkerste gourmetschotels, dat weten wij al een tijdje. Maar wist u ook dat u bij ons terecht kan voor veel meer dan alleen vlees? heeft u bijvoorbeeld trek in een heerlijk belegd broodje maar geen zin om deze zelf te bereiden? Bij La Cucina hebben wij dagelijks vers belegde broodjes voor u. En dinsdag zijn ze zelfs goedkoper! Kom snel langs en proef zelf onze heerlijke broodjes.

Warme maaltijden

Bent u geen ster in de keuken maar wilt u wel telkens weer optimaal genieten van de producten van La Cucina? Dan hebben wij voor u de ideale oplossing? Wij bereiden voor u namelijk ook kant en klare warme maaltijden. Van pasta met truffelsaus tot Bami en Lasagne. Alles is gemakkelijk in de oven te bereiden en zo heeft u telkens weer onze hoogwaardige kwaliteit gerechten in huis. Pssst, wist u ook dat we deserts maken? Geniet bijvoorbeeld van verse Tiramisu, spekkoek of Monchou. Gewoon bij u thuis met de kwaliteit van La Cucina.

Koude gerechten

Geen zin om te moeten wachten op uw maaltijd in de oven? Wij hebben de oplossing! Ook heerlijke koude gerechten staan bij ons op het menu. Kies bijvoorbeeld uit een aantal van onze ambachtelijke salades met Carpaccio, Geitenkaas, Gerookte Zalm. Of kies uit onze Marokkaanse Couscous of een yoghurt bowl. Voor iedere soort trek hebben wij bij La Cucina de oplossing! Heeft u vragen over ons wisselende menu? Vraag het aan een van onze medewerkers. Die helpen u graag verder in uw keuze.

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

adres

Gemullehoekenweg 5 Oisterwijk, 5061 MA Nederland

Neem contact op

info@lacucinaoisterwijk.nl (013) 521 34 92