BBQ vlees kopen

Het uitkiezen van het perfecte BBQ vlees kan een lastige opgave zijn. La Cucina Oisterwijk heeft hiervoor de oplossing. Wij verkopen voor iedere BBQ verschillende pakketten met daarin ons eigen kwaliteitsvlees. Zo kunnen wij garanderen dat iedere BBQ gelegenheid een succes wordt. Uw BBQ vlees koopt u gemakkelijk bij ons in de winkel of telefonisch. U maakt simpelweg een keuze uit een van onze pakketten en dan gaan wij voor u aan de slag!

Verschillende pakketten

Voor iedere portemonnee hebben wij een BBQ vlees pakket. Er zit bij La Cucina geen verschil in de kwaliteit van het BBQ vlees dat u bij ons besteld, alleen in het soort vlees dat u krijgt. Zo kan u genieten van malse Kipspiesjes maar ook van Tourendos. Wij hebben zorgvuldig gekeken naar onze prijzen zodat iedereen kan genieten van ons BBQ vlees. Bekijk ons menu online en kies uit onze Luxe, Standaard of Budget BBQ vlees pakketten. Mocht u vragen hebben over de inhoud, dan horen wij graag uw feedback!

Dagelijks vers

Naast de beste BBQ vlees pakketten maken wij ook dagelijkse verse producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze overheerlijke verse soepen. Wij maken dagelijks een aantal van de 20 soepen die wij in ons assortiment hebben. Soms gaat er niks boven een heerlijk soepje en daar zijn wij ons bij La Cucina van bewust. Doordat wij de beste ingrediënten tot onze beschikking hebben kunnen wij dagelijks verse soepen voor u bereiden. Proef eens onze Thaise kip-kokos soep of ga voor een heerlijke romige preisoep. Voor al onze soepen helpen we u graag verder in onze winkel of in ons assortiment.

Ook bij u thuis

Doordat er steeds meer vraag komt naar onze producten hebben wij besloten dat we ook BBQ, Gourmet en tapas gerechten bij u thuis kunnen serveren. Bekijk ons assortiment en maak kennis met de verschillende opties die La Cucina voor u heeft samengesteld. Zo kunt u steeds weer genieten, samen met uw familie en vrienden. Combineer het met een van onze geweldige wijnen en dat staat garant voor een heerlijke avond!

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

adres

Gemullehoekenweg 5 Oisterwijk, 5061 MA Nederland

Neem contact op

info@lacucinaoisterwijk.nl (013) 521 34 92